Летните разпродажби вредят на психиката

15226
Летните разпродажби вредят на психиката

Големите намаления по магазините в края на летния сезон могат да доведат жените до лудост и други тежки психични разстройства, предупреждават американски учени.

Краят на лятото е традиционно време за разпродажби. Нови изследвания показват опасни тенденции за нежния пол по това време от годината. Тревожните цифри сочат, че по време на разпродажби 20% от жените имат повишени нива на притеснение и разтревоженост. При 23% от участничките в експеримента се наблюдава промяна във възприемането на реалността.

Според учените от Университета на Лонг Айлънд в Ню Йорк това обяснява сериозните инциденти, които се случват в моловете в последно време. Клиентите са готови буквално да се избият за стоките, използвайки лютиви спрейове и дори огнестрелни оръжия, предаде БГНЕС.

Жените могат да вземат предпазни мерки и да избегнат най-тежките симптоми. Дълбокото дишане на път за търговския център и релаксацията след пазар ще запазят здравето и психиката на нежния пол.

Редактор: Калина Здравкова

Откриха лекарство срещу шопинг мания

Хапче за Алцхаймер ще помага на пристрастените към шопинга жени да се отърват от вредния навик да разграбват модните бутици. Лекарство...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com